Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

YÖK, görevde yükselme sınavı konu başlıklarını belirledi

Düzenleyen:
YÖK, görevde yükselme sınavı konu başlıklarını belirledi

EĞİTİM Haberleri

Yükseköğretim Kurulunca, "2019 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı" için belirlenen konu başlıkları açıklandı.

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), "2019 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı" için belirlenen konu başlıkları yayımlandı.YÖK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, "2019 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı"nın konu başlıkları belirlendi. Yükseköğretim üst kuruluşları ile yükseköğretim kurumlarından gelecek başvurular doğrultusunda, görevde yükselme veya unvan değişikliği merkezi yazılı sınavı Anadolu Üniversitesince yapılacak.

Kurumlar, sınav için başvurularını 2 Ocak 2019'a kadar yapacak. Adayların sınav için başvuru süreleri, 5 iş gününden az olmamak üzere 23 Ocak'a kadar olacak şekilde belirlenecek.Adayların sınav giriş belgeleri 18-22 Mart 2019 tarihlerinde erişime açılacak ve sınav 2019 Mart ayı içinde yapılacak.Görevde yükselme merkezi yazılı sınavının konu başlıkları arasında, anayasanın yükseköğretime ilişkin maddeleri, ilgili kanunlar, cumhurbaşkanlığı kararnameleri, kanun hükmünde kararnameler ve yönetmelikler bulunuyor.

Unvan değişikliği merkezi yazılı sınavında ise ilan edilen kadronun görev alanları ve görevin niteliğine ilişkin konular da yer alacak.Konuyla ilgili detaylı bilgiye YÖK'ün internet sitesinden ulaşılabilecek.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...