Liseliler girişimciliği yaşayarak öğrenecek

Liseliler girişimciliği  yaşayarak  öğrenecek

EĞİTİM Haberleri

Genç Başarı Eğitim Vakfı ile Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü arasında “Gençlerin Girişimcilik Becerilerinin Geliştirilmesi” iş birliği protokolü imzalandı.

MAHMUT ÖZAY

Protokole Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Cevdet Vural ile Genç Başarı Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Çelik Ören imza attı. Protokol, Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı liselerde öğrenim gören öğrencilerin girişimcilik becerilerinin geliştirilmesini amaçlıyor. Çalışmalar kapsamında; okullarda uygulanacak “GençBizz Liseler Arası Girişimcilik Programı” çerçevesinde öğrenciler, danışman öğretmenleri ve iş dünyasından gönüllü mentorları eşliğinde girişimcilik, finansal okuryazarlık ve istihdam edilebilirlik becerilerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirecek. İmza töreninde konuşan Cevdet Vural, gençleri günümüzün ve geleceğin beceri ihtiyaçlarına cevap verebilen, ekonomik hayatta aktif rol alan bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...