İstanbul Üniversitesi 23 öğretim üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve detaylar

Düzenleyen:
İstanbul Üniversitesi 23 öğretim üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve detaylar

EĞİTİM Haberleri

İstanbul Üniversitesi rektörlüğü tarafından yayınlanan ilanda, üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 23 öğretim üyesi alımı yapılacağı açıklandı! İşte profesör, doçent ve öğretim üyesi kadrolarına başvuru için aranan şartlar ve detaylar...

İstanbul Üniversitesi yayınladığı ilanda profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına 33 öğretim üyesi alacağını açıkladı. Yayınlanan ilanda müracaat edeceklerden istenen belgeler ve diğer şartlar da belirtildi. İşte İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi alımı ile ilgili tüm detaylar...

İLANA VE BAŞVURU DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İşte yayınlanan ilan ve detaylar;

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünden

Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 12.06.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri ve “İstanbul Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri” uyarınca Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına eleman alınacaktır.

Profesörlük Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylar: Özgeçmişlerini, Başlıca Araştırma Eserinin adını da belirttikleri başvuru dilekçelerini PDF formatında (imzalı), Doçentlik Belgelerini, Yayın Listelerini, Bilimsel Yayınlarını (Başvurularında yayınlarından birini başlıca araştırma eseri olarak gösterirler) kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, sanat eserlerini, icralarını ve bunlara ilişkin dökümanı, eğitim öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmalarını, Üniversite Yönetimine katkılarını kapsayan belge ve bilgileri içeren 6 adet PDF formatında hazırlanmış olan CD veya Taşınabilir Bellek ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...