Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Koleji öğrencileri Avrupa’nın izlerini aradı

İhlas Koleji öğrencileri Avrupa’nın izlerini aradı

EĞİTİM Haberleri

Goethe Enstitüsü’nün düzenlemiş olduğu “Europäische Spuren in Beyoğlu” etkinliğine katılan İhlas Koleji öğrencileri Tünel Meydanı’ndan Taksim Meydanı’na kadar uzanan alanda Avrupa’nın izlerini aradı..

İki saat süren etkinlikte öğrenciler 16 Avrupa noktasını bulabilmek için ilginç soruları cevaplandırdı. En fazla soruya cevap bularak enstitüye ilk gelen gruba çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte öğrenciler; hem keyifli bir yarışmanın içinde yer aldı hem de Beyoğlu semti, Alman kültürü ve Avrupa kültürü hakkında değişik bilgiler edindi. Kültürel olarak birçok zenginliği bulunan İstanbul’a vurgu yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin kültürel zenginlikleri yerinde görme fırsatı kazanırken yabancı dilin de ne kadar önemli olduğunu anladıklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...