Burslar tek havuzda toplanıyor

Burslar tek havuzda toplanıyor

EĞİTİM Haberleri

Teknolojiyi kullanarak burs arayan ile burs verenler için kapsamlı ve güvenli bir açılım sunan bursverenler.org platformu, İstanbul’da bir otelde gerçekleştirilen bir toplantıda Türkiye’nin önde gelen sivil topluk kuruluşu yetkililerine tanıtıldı.

MAHMUT ÖZAY

Yücel Kültür Vakfı önderliğinde hayata geçirilen platformda tek bir noktadan burs arayan on binlerce gence ulaşabilen burs verenler, aradıkları kriterlere göre seçim yapıp kendi listelerini oluşturabiliyor. Burs başvurusu yapan gençlerin doldurdukları ve kişisel veri güvenliği garanti altına alınan formlar, bireysel etkilerden bağımsız olarak tamamen objektif bir şekilde sistemin kendi algoritması içinde puanlanıyor. Buna göre bursa en çok ihtiyaç duyan genci hızlıca tespit etmek mümkün hâle geliyor. Ayrıca platformun kendi adına burs açma özelliği de bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...