Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hukuk öğrencilerinin eğitimi için burs desteği

Hukuk öğrencilerinin eğitimi için burs desteği

EĞİTİM Haberleri

Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) iş birliğiyle hukuk eğitimi alan öğrencilere destek sağlamak amacıyla İstanbul’da “Hukukçunun Eğitimi Toplumun Geleceği” projesi hayata geçirildi.

Mahmut Özay İSTANBUL

Tanıtım toplantısında konuşan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu “Bundan daha önemli bir iş yok. Yol arkadaşlarımla birlikte proje açık çek veriyoruz” dedi. Projede ilk bağışı da Feyzioğlu yaptı. “Gerideki başarımız, burada çok başarılı olacağımızın en önemli göstergesidir” diyen TBB Başkanı: Türkiye’nin her yerinde nice Einsteinlar var, nice Beethovenlar var, nice atom mühendisleri var ama belki de ayakkabı boyacılığı yapıyorlar. Belki de pazarda hamallık yapıyor, salatalık satmak zorunda kalıyor. Bunlar da önemli ama potansiyeli Türkiyeyi aydınlatacak ve geleceği taşıyacak o potansiyeli TEV sayesinde hayata geçireceğiz.
Proje her ilden en az bir hukuk öğrencisine burs desteği sunulması hedefleniyor. Hangi ilden ne kadar bağışın yapıldığı hukukcununegitimi.com web sitesinden görülebiliyor. Çalışmada, Türkiye’nin 81 ilinin geleceğin hukukçularının eğitimi için iyilikte yarışacağı öngörülüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...