Gazi Üniversitesi 61 Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı| Başvuru detayları neler?

Düzenleyen:
Gazi Üniversitesi 61 Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı| Başvuru detayları neler?

EĞİTİM Haberleri

Gazi Üniversitesi 61 Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacak. Peki ilan detayları neler? Kaç kişi alınacak, hangi bölüme eleman alınacak? İşte Gazi üniversitesi eleman alımı, Gazi üniversitesi iş başvurusu, Gazi üniversitesi öğretim görevlisi alım ilanı detayları...

Gazi Üniversitesi 61 Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacak. Peki ilan detayları neler? Kaç kişi alınacak, hangi bölüme eleman alınacak? İşte Gazi üniversitesi eleman alımı, Gazi üniversitesi iş başvurusu, Gazi üniversitesi öğretim görevlisi alım ilanı detayları... Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği”nin ilgili maddelerine göre Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alınacaktır.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...