İlkokul öğrencilerinden Mehmetçiğe 'Bayrak' şiiri

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İlkokul öğrencilerinden Mehmetçiğe 'Bayrak' şiiri

EĞİTİM Haberleri  / İHA

Balıkesir'in Karesi ilçesinde eğitim veren Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulunun 3. sınıf öğrencileri, Mehmetçiklere itafen öğretmenlerinin yazdığı "Bayrak" isimli şiiri seslendirdiler.

Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu 3-B sınıf sınıfı öğretmeni İbrahim Gülenç, kendi yazdığı "Bayrak" şiirini öğrencileri ile birlikte seslendirerek, şanlı ordumuza armağan etti. Öğretmen İbrahim Gülenç, "Yazmış olduğum Bayrak isimli şiirimi sınıfımın öğrencileri ile birlikte okuduk. Başta öğrencilerim ve kıymetli velilerim olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu videomuzu yurdumuzun her yanında nöbet tutan ordumuza hediye ediyoruz" dedi.

Okul Müdürü Yüksel Selçuk da yaptığı açıklamada, "Okulumuz öğrencileri daha evvel de Suriye EL Bab'ta okuyan öğrenci kardeşlerine Balıkesirli olan ve Suriye'de vatani görevini yapan askeri birlik komutanı Fatih Koca aracılığı ile görev yaptığı El Bab ve çevresinde bulunan Türkmen köylerinde yaşayan çocukların okul ve kırtasiye yardımı yapmıştı. Öğrencilerimizin Kahraman Mehmetçiklerimize okuduğu 'Bayrak' şiiri için kutluyorum ve öğretmenimiz İbrahim Gülenç'i tebrik ederim" dedi.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...