Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Ziya Selçuk, öğretmenlerin giyeceği yeni önlük modellerini paylaştı

Düzenleyen:
Bakan Ziya Selçuk, öğretmenlerin giyeceği yeni önlük modellerini paylaştı

EĞİTİM Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin giyeceği yeni önlük modellerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Selçuk, "Hazırladığımız önlük tasarımlarının pilot uygulamasını başlattık. Sahadan gelecek geri bildirimlere göre tasarımımızı revize edecek ve yaygınlaştıracağız." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitimdeki dizayn çalışmalarına devam ediyor. Bakan Selçuk bu kez, öğretmenlerle ilgili yapılan yeni bir çalışmayı sosyal medya hesabından duyurdu.

"GERİ BİLDİRİMLERE GÖRE TASARIMIMIZ REVİZE EDECEĞİZ"
Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün, öğretmenlerimizden gelen talepler doğrultusunda isteyen ve ihtiyaç duyan öğretmenlerimiz için hazırladığımız önlük tasarımlarının pilot uygulamasını başlattık. Sahadan gelecek geri bildirimlere göre tasarımımızı revize edecek ve yaygınlaştıracağız." ifadelerini kullandı.

ÖNLÜK GİYMEK ZORUNLU MU OLACAK?
Bakan Selçuk, öğretmenlerin önlüklere ilişkin görüşlerini de dikkate alacaklarını belirtti. Bakan Selçuk önlüklerin zorunlu olup olmayacağına dair bir bilgi vermedi. Twitterdaki takipçileri ise "Bence her öğretmen isteyerek giyecektir. Zorunlu olmamalı gönüllü olmalı. Öğretmen imajı önlükle öne çıkmalı" yorumlarını yaptılar.

Bakan Ziya Selçuk, öğretmenlerin giyeceği yeni önlük modellerini paylaştı

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...