Ana kız YKS için ter döküyor

Düzenleyen:
Ana kız YKS  için ter döküyor

EĞİTİM Haberleri

Denizli Sarayköy’de yaşayan Fatma Dilbaz (50), kızı Dilâra Dilbaz (18) ile belediyenin açtığı kursta üniversite imtihanına hazırlanıyor.

Eşinin de destek verdiği anne Fatma Dilbaz, ev işlerinden kalan zamanlarda kızıyla derslerine evinde devam ediyor. Kursa gelirken çok mutlu olduğunu belirten Dilbaz “Kendi irade ve isteğimle her gün buradayım. Benim için okumak, öğrenmek kısacası eğitim mutluluk. Kızım sayesinde yarım kalan hayalimi gerçekleştirme fırsatı yakaladım. Hem ona destek olmak hem de içimdeki üniversite aşkını yeniden canlandırmak için kursa başladım. Kızım üniversiteye hazırlanınca bana da cesaret geldi” dedi.
Annesi ile YKS’ye hazırlanan Dilâra Dilbaz da sınavdan güzel bir puan almayı hedeflediğini söyledi. Dilâra Dilbaz “İnşallah aynı üniversiteyi kazanıp birlikte okuruz” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...