Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sabancı Vakfı'ndan eğitime 1,5 milyon TL hibe desteği

Sabancı Vakfı'ndan eğitime 1,5 milyon TL hibe desteği

EĞİTİM Haberleri

Sabancı Vakfı 2020 Hibe Programı başvuruları 2 Ocak 2020’de başlayacak. 50 bin TL ila 250 bin TL hibe desteği sağlanacak ve toplam 1,5 milyon TL destek verilecek.

MAHMUT ÖZAY

Kadın, genç ve engelli bireylerin eşit fırsatlara sahip olmalarını hedefleyen Sabancı Vakfı, fertlerin toplumsal hayata katılımlarında maruz kaldıkları ayrımcılıkla mücadele eden ve eğitim yoluyla güçlenmelerine katkıda bulunan projeleri bekliyor. Türkiye’de hibe programlarını uygulayan ilk vakıf olarak 13 yılda 164 projeye 26 milyon TL’yi aşkın destek verdiklerini bildiren Sabancı Vakfı Genel Müdiresi Nevgül Bilsel Safkan “Birlikte yol aldığımız sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarıyla yüz binlerce bireyin hayatına dokunduk. Hibe Programı’nın yeni döneminde, yeni projeleri heyecanla bekliyor ve çözümün bir parçası olmanın memnuniyetini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...