Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan 3 önemli uyarı

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan 3 önemli uyarı

EĞİTİM Haberleri

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Instagram hesabından, eğitime ilişkin üç not paylaştı; öğrenci, veli ve öğretmenlere uyarılarda bulundu.

Selçuk “Birinci notum şu: Salgın döneminde, eğitim öğretime uzaktan eğitimle devam ettiğimiz her güne sıkıca tutunmalıyız. Lütfen uzaktan eğitime, EBA TV’ye, canlı sınıflara ağırlık verin. Bu şartlarda elimizdeki en gerçekçi çözüm bu. Lütfen, gayret edelim” ifadelerini kullandı. İkinci notunda yüz yüze eğitime özenli ve oldukça kontrollü bir geçiş yapılacağını belirten Selçuk, şunları kaydetti: Öğrencilerimiz, bizim evlatlarımızdır ve en ufak bir risk durumuna mahal verecek adım atmayacağız. Çocuklarımızın sağlığı, en hassas noktamız olduğunu unutmayalım.
Selçuk üçüncü not olarak şu ifadeleri yazdı: Bu ülkenin öğretmenlerine güvenin ve siz tedbirinizi almaya, çocuklarımıza evde destek olmaya, onları her türlü kaygıdan uzak büyütmeye odaklanın. Böylece, birlikte bir ekip olup birbirimize olan inancımızı kaybetmez ve kenetlenirsek çocuklarımız kazanacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...