Avrupa Gençlik Meclisinde Türkiye'yi İhlas temsil edecek

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Avrupa Gençlik Meclisinde Türkiye'yi İhlas temsil edecek

EĞİTİM Haberleri  / İHA

Özel Marmara Evleri İhlas Fen Lisesi öğrencileri Fatih Şengöz ve Sait Berat Edemen, AB ülkelerinden Belçika, Hollanda ve İsveç’te 10-14 Şubat’ta düzenlenecek olan Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) oturumlarından birine Türkiye’yi temsil etmek üzere katılacak.

Ağustos ayında online olarak yapılan Avrupa Gençlik Parlamentosu 26. Ulusal Seçim Konferansı’na İhlas Kolejini temsilen katılan Şengöz ve Edemen, “En İyi Delegeler” arasına girerek Türkiye’yi temsil edecek delege grubuna seçildi.

Delege olarak Avrupa Gençlik Parlamentosuna katılacakları için çok mutlu olduklarını ifade eden Şengöz ve Edemen, henüz konferansa katılacakları ülkeyi seçmediklerini belirterek “Hangi ülke olursa olsun hem Türkiye’yi hem de İhlas Kolejini en iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı. İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Şengöz ve Edemen’i tebrik etti.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...