Üniversitelerde maske zorunluluğu kaldırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Üniversitelerde maske zorunluluğu kaldırıldı

EĞİTİM Haberleri  / AA

YÖK Başkanı Özvar, "Bilim Kurulumuzun önerisi ve Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları doğrultusunda tüm yükseköğretim kurumlarında kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu kaldırılmıştır. Maskesiz bu yeni dönemde tüm öğrencilerimize sağlık ve başarılar diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonların merakla beklediği 'maske zorunluluğu' konusunda açıklama yaptı, kapalı alanlarda (toplu taşıma ve sağlık kuruluşları hariç) maske yasağının kaldırıldığını duyurdu.

ÜNİVERSİTELERDE MASKE KURALI KALKTI MI?

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yükseköğretim kurumlarında kapalı mekanlardaki maske zorunluluğunun kaldırıldığını bildirdi.

Özvar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bilim Kurulumuzun önerisi ve Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları doğrultusunda tüm yükseköğretim kurumlarında kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu kaldırılmıştır. Maskesiz bu yeni dönemde tüm öğrencilerimize sağlık ve başarılar diliyorum."

Üniversitelerde maske zorunluluğu kaldırıldı

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...