Türkiye’nin ilk lise Metaverse Eğitim Programı başladı

Türkiye’nin ilk lise Metaverse Eğitim Programı başladı

EĞİTİM Haberleri

Bahçeşehir Koleji, yapay zekâ ve robotik çalışmalarından sonra şimdi de Türkiye’nin ilk lise Metaverse Eğitim Programı’na başlıyor.

MAHMUT ÖZAY

Teknolojiyi tüketen değil üreten nesiller yetiştiren, özellikle STEM ve kodlama eğitimi gibi geleceğin mesleklerine zemin hazırlayan Bahçeşehir Koleji, lise seviyesinde başlattığı Metaverse eğitiminde temel kavramlar ve kuramlar, dijital dönüşüm, NFT teknolojisi, geleceğin meslekleri ve deneysel atölye çalışmalarına yer verecek. Eğitim programı, Bahçeşehir Koleji’nin tüm kampüslerinde, 25 Nisan itibarıyla uygulanmaya başladı. Bahçeşehir Koleji öğrencilerini geleceğin mesleklerine ve disiplinlerine yetiştirirken bu çalışmasında alanında Web 3.0’ın tüm dikeylerinde verdiği eğitimler ve danışmanlıklarla kurum içi dönüşümü sağlayan STANDBY ME ile iş birliğiyle, yeni çağın teknolojisini geleceğin mimarları olan öğrencilerle birlikte tasarlayacak. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...