Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liseliler hünerlerini sergiledi

Düzenleyen:
Liseliler hünerlerini sergiledi

EĞİTİM Haberleri

Kapsamı ile dünyanın en büyük robotik etkinliği ünvanını taşıyan VEX Robotics Turnuvası, son etkinliği yaptı. Turnuvaya, Türkiye’nin farklı illerinden ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerindeki takımlar robotları ile katılarak, en iyisi olmak için kıyasıya yarıştı.

2 gün süren turnuva boyunca robot deneme sürüşleri, atölye çalışmaları, sportif faaliyetler gerçekleştirildi. Doğa ile iç içe ortamında yapılan turnuva, kıyasıya yarışmalara sahne oldu ve kazanan takımlara ödülleri verildi.

Lise kategorisinde şampiyon olan İTÜ ETA Vakfı Ankara Çayyolu Doğa Fen ve Teknoloji Lisesi Veritas Takımı’nın kaptanı Taylan Toprak Bülbül, “Çok güzel bir deneyimdi ve heyecanlıydık. Yaptığınız şeyin çalıştığını görmek, uğraştığınız çoğu şeyin başarılı olduğunu görmek güzel bir deneyim. İstediğimiz sonucu aldık. Uğraştığınız her şeyin sonunda değdiğini görmek çok güzel bir his. Çok keyifliyim” diye konuştu.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...