Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AYT soruları zor muydu, kolay mıydı? 2022 YKS AYT yorumları edebiyat matematik soruları nasıldı

Düzenleyen:
AYT soruları zor muydu, kolay mıydı? 2022 YKS AYT yorumları edebiyat matematik soruları nasıldı

EĞİTİM Haberleri

Milyonlarca üniversite adayının ter döktüğü YKS’de ikinci oturum olan Alan Yeterlilik Sınavı AYT sona erdi. Saat 10.00’da başlayan ve 180 dakika süren sınavdan çıkan adaylar kendilerine yöneltilen sorulara dair yorumları merak ediyorlar. YKS AYT zor muydu kolay mıydı, 2022 AYT edebiyat matematik fen soruları kolay mı zor mu, sınav soruları neler, sorular zor muydu, nasıldı? AYT’den sonra YKS puanını hesaplamak isteyenler haberimizden detaylara ulaşabilirler. İşte merak edilenler…

İlk oturumu dün gerçekleştirilen YKS’nin ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Sınavı AYT bugün saat 10.00’da başladı. 19 Haziran’da gerçekleştirilen iki oturum ile üniversite sınavı macerası sona erecek. Adaylar, AYT soruları zor muydu kolay mıydı, AYT yorumları nasıl, 2022 AYT matematik cevapları açıklandı mı araştırıyorlar. AYT’den çıkan adaylar, sorulara dair sosyal medyada ilgi çeken yorumlarda bulunuyorlar. Sınava dair detaylar sizlerle...

2022 AYT ZOR MUYDU KOLAY MIYDI?

Saat 10.15'te başlayan Alan Yeterlilik Sınavı (AYT) 180 dakika sürdü ve sona erdi. Sınavdan erken çıkanlar sınav sorularına dair sosyal medyada ilk yorumları yaptılar. Bazı adaylar soruları oldukça kolay bulurken bazıları ise ne kadar zor olduğunu dile getirdi.

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

81 il ve Lefkoşa'da 18-19 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS'nin Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT), ve Yabancı Dil Testi (YDT) sonuçları 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...