MEB duyurdu: Öğretmen il dışı atama sonuçları belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
MEB duyurdu: Öğretmen il dışı atama sonuçları belli oldu

EĞİTİM Haberleri  / AA

Öğretmenlerin iller arası yer değiştirme sonuçları açıklandı.

Bulundukları yerde en az üç yıllık çalışma süresini tamamlamış öğretmenlerin 25 Temmuz-29 Temmuz tarihleri arasında başvuruda bulunduğu öğretmen il dışı atama sonuçları merakla bekleniyordu. İl dışı atama sonuçları, bugün açıklandı.

 

ÖĞRETMENLER 2 AĞUSTOS'TAN İTİBAREN İLİŞİKLERİNİ KESECEK 

Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri başvurular 25 Temmuz- 29 Temmuz tarihlerinde alındı. 

Başvurular, mebbis.meb.gov.tr ve personel.meb.gov.tr üzerinden gerçekleşti. Atamalar öğretmenlerin tercihi dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğretmenlerin iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı.

MEB'in internet sitesinde yer alan bilgiye göre öğretmenler, Bakanlığın "personel.meb.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ile sonuçları öğrenebilecek.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...