Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hidrojen enerjisinde üretime destek alabilirmiyim?

- Güncelleme:
Hidrojen enerjisinde üretime destek alabilirmiyim?

Ekonomi Haberleri

Soru: Hidrojen enerjisinde uzmanım. Tasarladığım reaktörler sayesinde farklı bir üretim yapıyorum. Test ve analiz raporları mevcuttur. Dünya Hidrojen Araştırma Başkanı Prof. Dr. Nejat Veziroğlu referansım. Tübitak ile bu projeyi paylaşmam mümkün mü?

KOBİ TEŞVİK DOSYASIHazırlayan Metiner SEZER Soru: Hidrojen enerjisinde uzmanım. Tasarladığım reaktörler sayesinde farklı bir üretim yapıyorum. Test ve analiz raporları mevcuttur. Dünya Hidrojen Araştırma Başkanı Prof. Dr. Nejat Veziroğlu referansım. Tübitak ile bu projeyi paylaşmam mümkün mü? gt;Turgay KamışlıCevap: TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) bünyesinde yürütülmekte olan Endüstriyel Hizmetler İşbirliği Programı (www.mam.gov.tr http://www.mam.gov.tr) kapsamında TÜBİTAK MAM'ın endüstriyel hizmet (test, analiz, eğitim, danışmanlık) kapsamında verdiği hizmetlerinden yararlanabilir ya da TÜBİTAK desteklerinden yararlanmak için www.tubitak.gov.tr, http://www.tubitak.gov.tr adresini inceleyebilirsiniz. TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü ile ilgili her türlü konuda bilgi almak, sorunlarınızı iletmek için mam.enerji@tubitak.gov.tr, mailto:mam.enerji@tubitak.gov.tr e posta adresini kullanabilirsiniz.Projenizi paylaşırsanız okurlar da istifade ederSoru: Buluş niteliğinde güzel projelerimiz var. Özel görüşmeye gerek duyuyoruz. gt; Seyit KılıçCevap: Projelerinizi bildirin cevaplayayım. Özel görüme yapmıyorum. Bu sütunlarda projenizi paylaşalım. Diğer okuyucularımız da istifade etsin.Projemiz daha büyük ama desteği küçük verdilerSoru: Eşimle birlikte KOSGEB'in kurslarına katıldım. KOSGEB bize 30'ni hibe, 70 bin TL destek verebileceğini söyledi. Bizim projemiz daha büyük ve finansman ihtiyacımız fazla. Kelle paça, işkembe, mercimek çorbaları ve tatlı çeşitlerini ambalajlayıp tüm Türkiye'ye dağıtmak istiyoruz. Ne tavsiye edersiniz? gt; Sadettin Testemel Cevap: Size tavsiyem KOSGEB desteğini alın ve mevcut işinize devam edin. Gıda konusu uzun soluklu bir iş. Sağlık şartları, hijyen vs. zor.TEŞVİKLE İLGİLİ HER SORUNUZ İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZTel: 0212 454 30 00 Fax: 0212 454 31 00metiner.sezer@tg.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...