Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emlak vergisi miktarı, internetten öğrenilebiliyor

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Emlak vergisi miktarı, internetten öğrenilebiliyor

Ekonomi Haberleri  / CHA

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Emlak Vergisi birinci taksiti yatırma süresinin 31 Mayıs 2013 Cuma günü son bulacağını hatırlatarak, Emlak Gelir Müdürlüğü'nün gerekli tedbirleri aldığını söyledi. Büyükkılıç, vergi miktarlarını internetten herkesin öğrenme imkanı bulunduğunu belirtti.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Emlak Vergisi birinci taksiti yatırma süresinin 31 Mayıs 2013 Cuma günü son bulacağını hatırlatarak, Emlak Gelir Müdürlüğü'nün gerekli tedbirleri aldığını söyledi. Büyükkılıç, vergi miktarlarını internetten herkesin öğrenme imkanı bulunduğunu belirtti. nbsp;

Yasa gereği vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için Emlak Vergilerinin ilk taksitlerini Mayıs ayı içerisinde yatırmaları gerektiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, ''Veznelerde sıkışıklık ve kargaşaya meydan vermemek, vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için hatırlatma yapmak istedik. Belediyemiz de emlak vergisi ödeme kolaylıkları sağlanmıştır. Kredi kartı, internet ödeme, posta çeki ile ödeme gibi tüm imkanları mükelleflerin emrindedir.'' dedi.

Vergi Mükelleflerinin belediyenin internet sayfasından bu yıl yatıracakları vergi miktarını öğrenebileceklerini ifade eden Büyükkılıç, mükellefleri duyarlılık ve bilinçle vergilerini yatırmaya davet ettiğini, yatırılacak her kuruş verginin ilçe halkına hizmet olarak geri döneceğini sözlerine ekledi.

Ekonomi
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...