Turkcell'den bayram kampanyası

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Turkcell'den bayram kampanyası

Ekonomi Haberleri  / AA

Turkcell, bayram tatilini yurt dışında geçirecek müşterilerine 100 SMS hediye edecek.

nbsp;Turkcell açıklamasına göre, hediye SMS'ler, 2-12 Ağustos tarihleri nbsp;arasında yurt dışında bulunan Turkcell Akıllı Yurtdışı üyelerinin hatlarına nbsp;tanımlanacak. Turkcell Akıllı Yurtdışı'nı kullanan bireysel ya da kurumsal hat nbsp;sahibi tüm Turkcell müşterileri, herhangi bir ek işlem yapmalarına gerek kalmadan nbsp;hediye SMS'lerini yurt dışında kullanabilecek. Hediye SMS'ler, 12 Ağustos gecesisaat 23.59'a kadar geçerli olacak.Turkcell, yurt dışı seyahatlerinde iletişimden ödün vermek istemeyen nbsp;kurumsal ve bireysel müşterilerine Akıllı Yurtdışı'nı öneriyor. Tüm Avrupa, ABD,Rusya, Kanada, Çin, Suudi Arabistan ve KKTC'nin de dahil olduğu ülkelerde geçerli nbsp;olan Akıllı Yurtdışı, tek bir SMS ile tanımlanıyor ve sadece yurt dışında nbsp;kullanım yapınca devreye giriyor.
Böylelikle müşterilerin yurt dışı paketi seçme zorunluluğu, paket nbsp;aşımı ya da paketin yetmemesi gibi sorunlar ortadan kalkıyor, 19 TL'den başlayan nbsp;fiyatlarla konuşup internete girebiliyorlar.
Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...