Hisarcıklıoğlu 3'ncü defa başkan seçiliyor

- Güncelleme:
Hisarcıklıoğlu 3'ncü defa başkan seçiliyor

Ekonomi Haberleri

Mayıs ayında yapılması gereken ve ertelenmesi sebebiyle tartışmalara sebep olan TOBB seçimlerine, Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu tek aday olarak giriyor.

Mayıs ayında yapılması gereken ve ertelenmesi sebebiyle tartışmalara sebep olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) seçimlerine, Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu tek aday olarak giriyor. Anayasa Mahkemesi kararı ile önü açılan Hisarcıklıoğlu, tek aday olarak seçime girecek ve 3. defa başkanlık koltuğuna oturacak. Geçtiğimiz yıllarda Başbakan ve CHP lideri başka olmak üzere siyasi partilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen TOBB Genel Kurulu'nda ilk defa siyasilerin konuşmaları olmayacak. Bu yıl Hisarcıklıoğlu da her genel kurulda gerçekleştirdiği uzun konuşmasını yapmayacak. Konuşmalardan vazgeçilirken, Erdoğan dün TOBB delegelerine seslendi. Öncesinde ise TOBB bahçesine Hisarcıklıoğlu ile birlikte çınar ağacı dikti. Her yıl yapılan geleneksel resepsiyon yerine de bakanların katılımı ile iftar düzenlendi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...