Vodafone engellilerden Özel İletişim Vergisi almayacak

Vodafone engellilerden Özel İletişim Vergisi almayacak

Ekonomi Haberleri

GSM operatörü Vodafone, engellilerden Özel İletişim Vergisi (ÖİV) almayacak.

Bu sayede engellilerin arama ve SMS bedelleri yüzde 25 indirimli olacak. Operatör, yeni mobil uygulaması ile de engellilerin yakınında bulunan yerleri haritadan görüntülemelerini, sosyal ortamda aktarmalarını da mümkün kılacak. Vodafone'un Düşler Kulübü platformundan yararlanan engellilere yönelik indirim ve uygulamalar toplantısıda konuşan Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel, engelli bireyler için pek çok ürün, servis ve sosyal sorumluluk projeleri ortaya koyduklarını belirtti. Süel, engellileri sosyal hayata katmanın kendilerini yüreklendirdiğini vurgularken, "Bu nedenle anlayışımızı yeniden ele aldık. Ürün ve servisleri kontrol ederek Düşler Kulübü etrafında, tek çatı altında topladık" dedi. Süel, Düşler Kulübü'nün engellilerin ve toplumun yararına olacağını da dile getirdi. Düşler Kulübü ile ilgili detayları aktaran Vodafone Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Gizem Keçeci ise "Engelliler, uygulama ile yakınlarında bulunan mekânlar ve erişilebilirlik hakkında malumat edinecek. Yorumlar yapacak, sosyal ortamda bireyler ile paylaşacak" diye konuştu.

Ünlüler yalnız bırakmadı
Düşler Kulübü üyesi engelliler müzik, fotoğraf gibi etkinliklere katılıyor; mutfağa girerek yemek yapmayı öğreniyor. Toplantı esnasında kulüp üyeleri bu hünerlerini Pascal Nouma, Ayça Erturan, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un da katıldığı bir gösteri ile sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...