Vodafone'dan Urfa'ya 40 milyon liralık yatırım

Vodafone'dan Urfa'ya 40 milyon liralık yatırım

Ekonomi Haberleri

Vodafone Türkiye, Şanlıurfa'da 40 milyon liralık yatırımla 350 kişinin çalışacağı çağrı merkezi açtı.

Vodafone Türkiye, bölgesel kalkınmanın devamlılığının sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla, 350 kişiyi istihdam edeceği yeni çağrı merkezini Şanlıurfa'da açtı. Yaklaşık 40 milyon TL'lik yatırıma mal olan Şanlıurfa Çağrı Merkezi, Şanlıurfa ve Türkiye geneline hizmet verecek. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt açışışta yaptığı konuşmada, "Vodafone'nin 2006 yılından bu yana Türkiye'deki yatırımları 12 milyar liraya ulaştı. Yatırımlarımızla Türkiye'nin dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunmayı ve ülkemizi daha iyi, daha donanımlı bir geleceğe taşımayı görev sayıyoruz. Büyüme grafiğimiz ve artan abone sayımıza paralel, müşteri ihtiyaçlarına mükemmel cevap verebilmek için bu alandaki yatırımlarımızı artırıyoruz" diye konuştu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'da yaptığı konuşmada Şanlıurfa'ya gelen yatırımlarda artık tercih yaptıklarını kaydederek, "Bundan 10 yıl önce yatırım çekebilmek için biz müteşebbislerin ayağına gidiyorduk. Artık yatırımlar için bize geldiklerinde biz markalara bakıp cevap veriyoruz" sözlerini kullandı.


ABONELERE nbsp;SÜRPRİZ YAPTILAR
Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt ile çağrı merkezine gelen aramaları cevaplandırdı.



Uğur Küçük ŞANLIURFA nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...