3. köprü hızla yükseliyor havaalanı da hızlanacak

3. köprü hızla yükseliyor havaalanı da hızlanacak

Ekonomi Haberleri

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. köprü ile ilgili aksama olmadığını, 3. havalimanında da çalışmaların hızlanacağını söyledi

Yapımı süren Yavuz Sultan Selim köprüsünün hızla yükseldiğini söyleyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, diğer projelerde de çalışmaların hızlandırılacağını söyledi. 3. köprünün hızla yükseldiğini, çalışmaların herhangi bir aksama olmadan devam ettiğini söyleyen Elvan, Karaman'da yaptığı konuşmada, "3. havalimanına yönelik çalışmalarımız da sürüyor. O da hızlanacak. Büyük projelerimizden biri de Kanal İstanbul. Ayrıca İstanbul'u İzmir'e bağlayan otoyol projesi. O proje de hızla devam ediyor. Bu ayın 15'i itibarıyla Körfez geçişine yönelik olarak köprünün ayaklarını suya indireceğiz. Bu, 4.5 kilometre uzunluğu ile dünyanın 4. büyük asma köprüsü olacak. İnşallah 13'ünde Çayyolu metrosunu Ankara'da açacağız. Eskişehir-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattında da test sürüşü yapılmayan kesimlerde sürüşlere başlayacağız" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...