Yumurtaları kırıyor, sarısıyla akını ayırıyor

Yumurtaları kırıyor, sarısıyla akını ayırıyor

Ekonomi Haberleri

Ovo-Tech ile tüm üreticiler yumurtalı mamulleri kolaylıkla hazırlayacak

Calypso Gıda, unlu mamuller sektöründe faaliyet gösteren ve bir günde binlerce yumurta kırmak zorunda kalan tüm üreticilerin işini kolaylaştıran yeni ürünü Türkiye pazarına sundu. Ovo-tech yumurta kırma makineleriyle kolayca kırılan yumurtaların ayrıca sarısıyla beyazını da özenle ayrıştırılıyor. Calypso Gıda, unlu mamuller sektöründe faaliyet gösteren ve bir günde binlerce yumurta kırmak zorunda kalan tüm üreticilerin işini kolaylaştıran yeni ürünü Türkiye pazarına sundu. Calypso Gıda, Polonyalı Ovo-Tech firması tarafından üretilen ve unlu mamuller sektöründe faaliyet gösteren firmalara hitap eden Ovo-Tech yumurta kırma makineleriyle tüm üreticiler rahatça yumurta kırabilecek.
nbsp;

nbsp;Yumurtaları kırıyor, sarısıyla akını ayırıyor


"Yumurta kırmak zahmetli iş olmaktan çıkıyor"
Ovo-Tech'in geliştirdiği tam otomatik yumurta kırma makineleri unlu mamuller sektöründe faaliyet gösteren tüm üreticilerin işini kolaylaştırdığını belirten Ovo-Tech Genel Müdürü Piotr Drapejkowski, "Her gün binlerce yumurta kırmakta olan ve bunun için çalışanlarının büyük bir zamanını bu işe harcayan firmaların işi bizim makinelerimizle zahmetli iş olmaktan çıkıyor" dedi. Ovo-Tech UDTJ serisinin en gelişmiş modelinde operatörün hızına bağlı olarak saatte 31 bin adet yumurtanın kırılabildiğini ifade eden Drapejkowski, "Santrifüj sistemiyle çalışan bu model, yumurtanın kabuklarını bir yerden, bütün haldeki sıvı yumurtayı başka bir yerden dışarı boşaltıyor. Hiçbir şekilde en ufak bir yumurta kabuğu dahi sıvı yumurtanın içine karışmıyor" dedi.
nbsp;
"Piyasadaki tüm unlu mamul üreticilerine hitap ediyoruz"
Ovo-Tech RZ serisinin ise sadece yumurtaları kırmakla kalmadığını aynı zamanda sarısıyla beyazını birbirinden ayırdığını söyleyen Ovo-tech Türkiye Distribütörü ve Calypso Gıda Genel Müdürü Orhan Baltacı, "Oldukça küçük bir alan kaplayan bu makineler deyim yerindeyse boyundan büyük işler başarıyor. Makinelerimiz, unlu mamuller sektöründe faaliyet gösteren en küçüğünden en büyüğüne tüm üreticilere hitap ediyor" dedi. Orhan Baltacı, yumurta kırmakla uğraşmak istemeyen ve piyasada satılan hazır sıvı yumurtalara rağbet etmeyen baklavacıdan börekçiye, tatlıcıdan pastacıya tüm firmalar için Ovo-tech yumurta kırma makinelerinin pratik bir çözüm sunduğunu ifade etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...