Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İş kurmak isteyen engelliye 36 bin lira

İş kurmak isteyen engelliye 36 bin lira

Ekonomi Haberleri

İŞKUR, kendi işini kurmak isteyen engellilere, işe uyumlarını sağlayacak projelere karşılıksız olarak 36 bin TL'ye kadar hibe desteği verecek.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kendi işini kurmak isteyen engellilere, işe uyumlarını ve istihdamlarını sağlayacak projelere karşılıksız olarak 36 bin TL'ye kadar hibe desteği verecek. İŞKUR Kırıkkale İl Müdürü Nazım Ulu nbsp;proje başvuruları için 12 Eylül 2014 tarihinin son gün olduğunu hatırlattı. Ayrıntılı bilgilerin İl Müdürlüğü'nden ve 'www.iskur.gov.tr' adresinde bulunan başvuru rehberinden öğrenilebileceğini belirten Ulu şöyle dedi: "Engelliler, ikamet ettikleri il içinde uygulanmak üzere proje sunabilirler. Engelli bireylerin fiili olarak kendilerinin işbaşında olacakları projeler desteklenecek, engelli birey adına vasi olanların kendi işini kurmasını amaçlayan projeler desteklenmeyecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...