Lufthansa THY'ye geri döndü

/ Kaynak: AA
Lufthansa THY'ye geri döndü

Ekonomi Haberleri  / AA

THY Basın Müşaviri Genç: "Daha öncesinde de söylediğimiz işbirliklerin geliştirilmesine yönelik görüşmeler devam ediyor"

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Ali Genç, THY ile Lufthansa arasındaki işbirliği görüşmelerine ilişkin "Daha öncesinde de söylediğimiz işbirliklerin geliştirilmesine yönelik görüşmeler devam ediyor" dedi.
Lufthansa'nın başlatmayı planladığı uzun mesafeli ve düşük maliyetli uçuşlar konusunda THY ile ileri aşamada görüşmeler yürüttüğü açıklamalarına ilişkin AA muhabirinin sorusunu yanıtlayan Genç, bu konu ile ilgili THY yönetiminin gündemine gelmiş, karar alınmış herhangi bir konu olmadığını söyledi.
Genç, "Daha öncesinde de söylediğimiz işbirliklerin geliştirilmesine yönelik görüşmeler devam ediyor. Ama somut anlamda THY ile Lufthansa arasında karar aşamasına gelmiş herhangi bir konumuz yok" değerlendirmesinde bulundu.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...