Dubaili lüks konut devi zengin Türk avına çıktı

Dubaili lüks konut devi zengin Türk avına çıktı

Ekonomi Haberleri

'Dubai'nin Beverly Hils'i bölgede lüks projeler yapan Damac, fiyatı 1.8 milyon liradan başlayan evleri satmak için Türkiye'de görüşmeler yapacak

Lüks yerleşim merkezleri, özel lüks konutlar, ticaret ve tatil kompleksleri inşa eden Dubaili Damac Promperties, Türkiye'ye geliyor. Şirket, en düşük fiyatı 1.6 milyon lira olan lüks projeleri satmak için İstanbul'da toplantılar yapacak. Grup, 15-16 Ağustos 2014 tarihlerinde Anadolu ve Avrupa yakasında iki ayrı tanıtım toplantısı yaparak son projelerini Türk yatırımcılara sunacak. Dubai'den gelecek Damac Properties üst düzey temsilcisi ve Damac Türkiye Temsilcisi ve Reha Medin Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çiçekçi'nin katılacağı toplantılar, özellikle Dubai ve Körfez'de yatırım yapmak isteyen kişi ve kurumları, yeni projeler hakkında bilgilendirmek ve yatırım değerleri, ödemeler konusunda merak edilenleri cevaplamayı hedefliyor. nbsp;
Her alandaki inşaatlarını ultra lüks konsepti ile tasarlayıp gerçekleştiren Damac Properties, nbsp;10 yıl gibi kısa bir sürede Kuzey Afrika, Ürdün, Lübnan Katar ve Suudi Arabistan'da da yaptığı yatırımlarla ve gayrimenkul projeleri ile hızla büyüdü. Dünyanın sayılı lüks inşaat şirketlerinden biri olan Damac Properties'in her biri kendi alanında marka haline gelmiş gökdelenler, son moda rezidanslar, Fendi, Versace gibi ünlü markalar ile birlikte oluşturduğu villa ve apartmanlardan oluşan yerleşim merkezleri, oteller, ticari merkezler gibi onlarca projesi bulunuyor.

HOLLYWOOD TARZI HAYAT

Burj bölgesinde, Hollywood 'dan ilham alınarak inşa edilmiş otel, rezidans daireleri barındıran Damac Towers projesi bunlardan biri… Damac Towers, 1,6 milyon TL'den başlayan fiyatlarla ve 24 ila 36 ay boyunca esnek ödeme planları ile satılıyor. Dubai'nin Jumeriah Bölgesi'ndeki VANTAGE Lüks Apart Otel Projesi, villalardan oluşan ultra lüks yerleşim merkezi nbsp;"The Cat Walk at Akoya" ve "Akoya Drive" adlı projelerin yanı sıra, dev bir golf sahasını da içeren "The Downtown" ile "Paramount Otel" projeleri de grubun favori projeleri arasında yer alıyor. Dubai, 2020 Yaz Olimpiyatları adaylığının yanı sıra, dünyada kişi başına gelirin en yüksek olduğu ülke olması sebebiyle yatırımcılar açısından cazibe merkezi olarak gösteriliyor.

DUBAI'NİN BEVERLY HILLS'İ
Damac Promperties'in lüks sitesinde daire fiyatları 203 bin avro (yaklaşık 600 bin lira) başlıyor. Villa projelerinde ise en düşük fiyat 603 bin avro (1.8 milyon lira) olarak belirleniyor. Sitede iç dizaynı da ünlü markalar tarafından yapıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...