Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vodafone Türkiye'den 3,6 milyar lira gelir

Vodafone Türkiye'den 3,6 milyar lira gelir

Ekonomi Haberleri

Vodafone Türkiye'nin mali yılın ilk yarısında toplam gelirleri, tarihinin en yüksek seviyesi olan 3,6 milyar liraya ulaştı.

Şirketin, 2014-15 mali yılının ilk yarısında Faiz, Amortisman ve Vergi Öncesi Kâr'ı (FAVÖK) geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22 artışla bugüne kadarki en yüksek yarıyıl seviyesi olan 672 milyon TL'ye yükseldi. Aynı dönemde faaliyet kârı da yüzde 71 artışla 161 milyon TL olarak gerçekleşti.Vodafone, 2014-2015 mali yılının ikinci çeyreğinde toplam 541 bin net abone kazanarak toplam abone sayısını 20.6 milyona yükseltti. Faturalı abone sayısı ise 8 milyona çıkarak toplam abone bazının yüzde 39'una ulaştı.Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, önümüzdeki dönemde de yatırımlara devam edeceklerini ifade ederek, "Odağımıza yatırımı alarak Türkiye'nin dijital geleceğinin lideri olma vizyonumuzla hedeflerimizde kararlılıkla ilerliyoruz" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...