Turizmciler, Vodafone CRM ile müşteri sayısını katlayacak

Turizmciler, Vodafone CRM ile müşteri sayısını katlayacak

Ekonomi Haberleri

Turizm sektörü Vodafone CRM ile yarına hazır Vodafone İş Ortağım'ın geliştiridiği Vodafone CRM uygulaması, Antalya'da düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Vodafone İş Ortağım'ın geliştirdiği Vodafone CRM uygulaması, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy'un katılımıyla Antalya'da düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı. Toplantıda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, " Türkiye'de dijitalleşmeden en çok faydalanacak sektörülerden biri olan turizmi çok önemsiyoruz ve Yarına Hazırım Platformu'yla işletmeleri yarına hazırlayacak çözümler geliştiriyoruz. Ülke ekonomisinin can damarlarından turizmin ekonomiye güçlü katkısını sürdürebilmesi için iş kapasitesini artırması gerekiyor. Turizm sektöründe en büyük ihtiyaç, daha çok müşteriye ulaşmak ve müşteri bağlılığı oluşturmak. Bunun için müşterilerle sürekli iletişimde olmak ve mevcut rekabet ortamında mesajlarının ulaşmasını sağlamak büyük önem taşıyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...