Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vodafone'dan esnafa indirim

/ Kaynak: AA
Vodafone'dan esnafa indirim

Ekonomi Haberleri  / AA

"Vodafone İş Ortağım", esnafa özel kampanyalarına devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone'un esnafa özel yeni kampanyası Köfteci Ramiz iş birliğiyle hayata geçirildi. Vodafone'lu esnaf, Köfteci Ramiz'de tüm ızgara menülerde yüzde 25 indirimi Vodafone'un hediyesi olarak kullanabiliyor.


Söz konusu indirim fırsatı 15 Haziran'a kadar geçerli olacak. Vodafone esnaf tarifelerindeki aboneler, "YEMEK" yazıp 6666'ya ücretsiz SMS göndererek kampanyaya katılabiliyor. Esnafın özellikle öğle yemeği ihtiyacını ekonomik şekilde gidermesine yardımcı olacak kampanyadan, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenebilen Vodafone Avantaj Cepte uygulamasıyla da faydalanılabiliyor. Vodafone Avantaj Cepte ile fırsat şifreleri alınabiliyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Kurumsal Pazarlama Direktörü Ebru Özgüç, şunları kaydetti:


"Vodafone İş Ortağım olarak, Türkiye'de dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyan ve bundan en çok faydalanacak esnafımızı önemsiyoruz. Esnafın ihtiyaçlarını ekonomik bir şekilde karşılayabilmesi için Köfteci Ramiz ile hayata geçirdiğimiz kampanyamızla 'Maliyetlerinizi azaltmak Vodafone İş Ortağımla işte bu kadar kolay' diyoruz. Türkiye ekonomisini uzun yıllardır ayakta tutan esnafımıza fiyat avantajı sağlayan yeni fırsat ve çözümler sunarak beklentilerini karşılayacak ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz."

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...