Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone 6S Plus fiyatına 2. el otomobil

/ Kaynak: AA
iPhone 6S Plus fiyatına 2. el otomobil

Ekonomi Haberleri  / AA

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com'da Apple'ın yeni telefonu iPhone 6S Plus fiyatına satılan ikinci el otomobiller dikkat çekti

Sahibinden.com açıklamasına göre, tüketicinin iPhone ya da vasıta alım arasında kalması, henüz 10 yıl öncesine kadar herkesin vasıta sahibi olma rüyasının teknolojinin ilerlemesiyle değiştiğini de gösteriyor.
Apple'ın belli ülkelerde satışa sunduğu ve 16 Ekim itibarıyla ülkemizde de satılacak yeni akıllı telefonu iPhone 6S Plus'ın 4 bin 299 TL olarak belirlenen satış fiyatına sahibinden.com'da yüzlerce 2. el araç ilanı bulunuyor.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de iPhone'lar tüketicinin akıllı telefon tercihinde bulunurken ilk yöneldikleri markalardan biri konumunda bulunuyor. İlk tanıtıldığı günden 2015 Mart'a kadar dünyada toplam 700 milyon gibi inanılmaz bir satış rakamına ulaşan iPhone, Türkiye'de de şu ana kadar yaklaşık 1 milyon kullanıcının cebine girmiş durumda.
iPhone fiyatına sahibinden.com üzerinden ortalama 4 bin 250 TL'ye satılan otomobiller arasında 1988 model Şahin'den 1971 model 124 Murat'a, 1976 model Renault 12'den 1987 model Ford Taunus'a kadar meraklıları tarafından takip edilen klasikleşmiş otomobiller var.
Sahibinden.com vasıta kategorisindeki fiyat aralığına 0-4.299 TL yazarak, satıştaki otomobillerle ilgili detaylı bilgiye ulaşılabiliyor.


iPhone 6S Plus fiyatına 2. el otomobil

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...