Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BDDK'dan Vakıfbank'a izin

/ Kaynak: İHA
BDDK'dan Vakıfbank'a izin

Ekonomi Haberleri  / İHA

Vakıfbank, portföy yönetimi için acentelik ve fonlara danışmanlık hizmeti vermek için BDDK'dan izin aldı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Vakıflar Bankası TAO'ya, Vakıf Portföy Yönetimi AŞ ile acentelik tesis ederek acentelik faaliyetinde bulunulması ve Vakıf Portföy Yönetimi AŞ veya başkaları tarafından kurulmuş fonlara destek ve danışmanlık hizmeti verilmesi konularında izin verdiğini açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"T. Vakıflar Bankası T.A.O.'ya 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (v) bendi ile Geçici 3 üncü maddesi uyarınca Vakıf Portföy Yönetimi A.Ş. ile acentelik tesis ederek 'acentelik' faaliyetinde bulunulması ve Vakıf Portföy Yönetimi A.Ş. ve/veya başkaları tarafından kurulmuş/kurulacak olan fonlara idari ve operasyonel destek/danışmanlık hizmeti verilmesi konularında izin verilmesine karar verilmiştir".

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...