AB grup Holding: Bizi Anadolu insanı kurtardı!

AB grup Holding: Bizi Anadolu insanı kurtardı!

Ekonomi Haberleri

Siyasi belirsizlik sebebiyle seçimler öncesi ekonominin kötüye gittiğini belirten Muhsin Bayrak, “Anadolu insanı imdadımıza yetişti” dedi

Önder ÇELİK İSTANBUL

Orta Doğu, Körfez, Balkan ülkeleri ve Avrupa'dan gelen gayrimenkul yatırımcılarını dört gün boyunca ağırlayacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı dün başladı. Sektörde öncü 200 projenin yer aldığı fuar, seçimlerden sonra ortaya çıkan siyasi istikrarla beklentiyi yükseltti. Fuara; İstanbul'da hayata geçirdiği üç proje ile katılan AB Grup Holding, önümüzdeki yıl hayata geçireceği ve 350 milyon dolara mal olacak yeni projesi Bayrak Tower'ın da müjdesini verdi. Seçim sonuçlarının sektöre etkisi ve projeleri hakkında değerlendirmede bulunan AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, Türkiye'nin huzura ve hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek, “1 Kasım seçimleriyle siyasal istikrarın sağlanması umudumuzu artırdı. Son altı aydaki siyasi belirsizliğin piyasaya verdiği zararın gelecek üç ayda toparlanmasını bekliyoruz. Anadolu insanı bizi kurtardı. Türkiye'nin gidişatı iyi değildi. Anadolu insanı imdadımıza yetişti” dedi. Bundan sonra her alanda iyi şeyler olacağını kaydeden Bayrak, “Konut kredi faiz oranlarının düşmesi ve buna bağlı gayrimenkulün alternatifsiz yatırım aracı olarak öne çıkması ile başta Araplar olmak üzere yabancı yatırımcı talebinin artmasını bekliyoruz” diye konuştu.
Son altı ayda 78 milyon dolar yatırım yaptıklarını ve Araplara 25 milyon avroluk satış gerçekleştirdiklerini ifade eden Bayrak, fuar kapsamında Güneşli'de hayata geçirilen 147 dairelik AB Yaşam Evleri, 28 dairelik Nişantaşı Bayrak Konakları ve 90 dairelik Eyüp Eserpark Evleri'ni görücüye çıkardıklarını söyledi.
ARAPLARA 1 BLOK SATTI
Basın Ekspress yolunda 200 bin metrekare alanda 4 bloktan oluşacak Bayrak Tower projesine 2016 yılında başlayacaklarını kaydeden Muhsin Bayrak, “2.5 yıl sürecek proje 350 milyon dolara mal olacak. Proje New York'ta çizildi. 1400 ile 1700 arasında konut olacak. Araplarla yaptığımız ön sözleşmesiyle 1 bloğu Suudi Arabistanlılara sattık. Projede metrekare fiyatının 6.000 TL olmasını ön görüyoruz” ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...