LPG'ye dönüşüm gibi elektrikli araç üretecek

LPG'ye dönüşüm gibi elektrikli araç üretecek

Ekonomi Haberleri

Emin Şirketler Grubu, yakıt masrafı günden güne artan ve masrafları karşılayamayanlar için LPG dönüşümü gibi elektrikli araç üretimi yapacak

Önder Çelik İSTANBUL
CNR Emlak Fuarı'nda üç projesiyle yer alan Emin Grup, inşaat projelerinin yanı sıra kendi dönüştürdüğü elektrikli otomobili de fuarda tanıttı. Bugüne kadar 50 binin üstünde kişiyi otomobil sahibi yapan şirket, benzinli araçların LPG'ye dönüşümü gibi, araçları elektrikli hale getirecek. Bu yolla yıllık 6-7 bin lira arasında tasarruf sağlanması planlanıyor. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Otomobili satın alıp, motor, depo, egzoz gibi petrol yakıta uygun ekipmanlarını söktükten sonra, elektrik motoru, pil paketi gibi uygun ekipmanları montajlayarak üreteceğiz. Elektrikli otomobilleri satacağımız gibi, kiralama vb. diğer şekillerde de hizmete sokacağız” dedi. Aracın tasarımı için mühendislik hizmeti aldıklarını kaydeden Emin Üstün, “Bu aracın seri üretimine geçeceğiz. Aracın trafiğe çıkışı için gereken tüm testler tamamlanmış gerekli izin ve onaylar alınmıştır. Tesisimizin aylık 100 adet kapasiteli olmasını planlıyoruz. 2016 yılı için 600 adet araç satışı beklentimiz var” diye konuştu. Otomotivden enerjiye, konuttan sigortaya kadar bir çok alanda faizsiz sistemle hizmet veren şirket, güneş enerjisi alanında da iddialı. Fuar alanında verilen bilgiye göre, güneş enerjisi alanında kurulan şirkete belli bir miktar ödemeyle ortak olunabiliyor. Örneğin 20 bin lira ile ortak olunduğunda aylık 200 liralık gelir elde etme imkânı elde ediliyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...