Asgari ücret için AK Parti'den net açıklama

Asgari ücret için AK Parti'den net açıklama

Ekonomi Haberleri

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Seçim beyannamesinde söylediğimiz sözlerin hepsi gerçekleşecektir.' dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'ya gitmek üzere bugün Samsun'un Çarşamba Havalimanı'na geldi. Burada partisinin teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Kurtulmuş, havalimanında basın mensuplarının sorularını cevapladı.


"ASGARİ ÜCRET 1300 LİRA OLACAK"
Bir basın mensubunun asgari ücretin 1300 TL'ye yükseltilmesi vaadiyle ilgili sorusu üzerine Numan Kurtulmuş, "Seçim beyannamesinde söylediğimiz sözlerin hepsi gerçekleşecektir. Bunların bir zamanlaması var. Asgari ücret 1300 lira olacak dendi, tabii ki asgari ücret 1300 lira olacaktır. Bundan kimsenin şüphe etmemesi lazım. Çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz en kısa zamanda bir eylem planı içerisinde bunlar önümüzdeki günlerde açıklanacak. Hükümet programı açıklandıktan sonra 100 günlük eylem planı, 6 aylık eylem planı açıklanacak ve bu çerçevede de verilmiş olan maddelerin tamamı bu eylem planı içerisinde yer alacak. Asgari ücret de bunlardan birisidir" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...