İhlas Ev Aletleri'ne Avrupa'da büyük ilgi

İhlas Ev Aletleri'ne Avrupa'da büyük ilgi

Ekonomi Haberleri

Hollanda'da bu yıl 25'incisi düzenlenen Su Teknolojisi ve Su Yönetim Fuarı (AQUATECH), dünya su sektörünün önde gelen firmalarını ağırladı.

Hollanda'nın Amsterdam kentinde bu yıl 25'incisi düzenlenen Su Teknolojisi ve Su Yönetim Fuarı (AQUATECH), dünya su sektörünün önde gelen firmalarını ağırladı. Su teknolojileri alanında 30 yıldır ürün geliştiren ve pek çoğu Türkiye'de sektör lideri olan bu ürünlerini yurt dışına ihraç eden İhlas Ev Aletleri de AQUATECH'e katıldı. İhlas Ev Aletleri, 200 inovatif ürünün sergilendiği fuarda, yeni su arıtma cihazı Cebilon Unique Reverse Osmosis'i tanıttı. İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber, "Eylül ayında IFA'da görücüye çıkan, 2014 Design Turkey ödülünün de sahibi olan yeni ürünümüz Aura Cebilon Unique Reverse Osmosis Su Arıtma Cihazı, Aquatech Fuarı'nda da profesyonel sektör temsilcilerinin büyük beğenisini kazandı. Kullanıcılar içme sularını oldukça basit bir yöntemle, güven duyarak üretebiliyorlar. Hijyen konusunda çok titiz üretim sistemine sahip. Emsallerine göre önemli oranda servis kolaylığı sunuyor. Yeni ürünümüzü dünyanın dört yanından buraya gelen, gerek üretici gerekse satıcı yaklaşık 18 bin profesyonel sektör temsilcisinin beğenisine sunduk. Ürünümüzün ilgiyle karşılanması, İhlas Ev Aletleri olarak su arıtma sektöründeki kalitemizin onaylandığı anlamına geliyor. Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutarak, marka değerimizi artırmaya devam edeceğiz" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...