Sabancı: Herkes 1 numarayı destekleyecek

Sabancı: Herkes 1 numarayı destekleyecek

Ekonomi Haberleri

İş adamı Sabancı, “İşimizi daha iyi yaparak asgari ücret yükünü hafifletiriz. Bir kapı açıldı, lütfen bu defa bu kapının içine girelim” diye konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı; 1 Kasım seçimlerini, Türkiye'nin en kapsamlı anketi olarak nitelendirerek, “Geçen pazar 54 milyon kişi gitti ankete katıldı, hata, yanılma payı yok bunun. Bu anket sonucunda şu çıktı; insanlar artık öne bakmak istiyorlar” dedi. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu iş birliğinde gerçekleştirilen “Fikir Otobüsü” projesi başladı. Burada konuşan Ali Sabancı, iş dünyasının seçim sonrası süreç hakkındaki beklentisiyle ilgili sorular üzerine şunları söyledi: “Telefonla konuştuğum herkese dedim ki; 'Bir kapı açıldı, lütfen bu defa bu kapının içine girelim.' Ben seçimden sonra ilk başta huzurlu olmak istiyorum. Asgari ücret şimdi bin 50 lira, sonra bin 300 lira. Ben bunların hesabını yapmadım. Bir işveren olarak, gayet tabii maliyetleri düşük tutabilmek önemli. Ama bunun sürdürülebilmesi de çok önemli. İşimizi daha iyi yaparak bunu beceririz, daha verimli oluruz. Hepimizin aynı gemide yaşadığını unutmamamız lazım. Şimdi herkes anketten 1 numara çıkana destek olacak.” Fikir Otobüsü Projesi ile Mersin'de yenilikçi iş fikirleri olan gençlerin, projelerinin hayata geçirilmesi hedefleniyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...