Kiler GYO, üç yeni projesini yatırımcıya sundu

Kiler GYO, üç yeni projesini yatırımcıya sundu

Ekonomi Haberleri

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015'te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

Emlak Fuarı'nda yer alan Kiler GYO standında Referans Güneşli, Referans Kartal Kordonboyu, Referans Kartal Towers ve Referans Bahçeşehir projeleri boy gösteriyor. İnşaat sektörünün öncü firmalarından Kiler GYO, Referans markalı projelerine yenilerini ekliyor. Kiler GYO'nun satışı devam eden Referans Güneşli, Referans Bakırköy projelerinin yanı sıra, yeni projeleri Referans Kartal Towers, Referans Kartal Kordonboyu, ve Referans Bahçeşehir de yakın zamanda satışa sunulacak.
Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers 'da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak. Hem mimarisi, hem ayrıcalıklarıyla İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kartal'da 2 blok ve 451 konuttan oluşan projede 1+1 den 5+1 'e, farklı daire seçenekleri ile konforun ve kalitenin kusursuz uyumunu yansıtıyor.
Kiler GYO'nun Kartal sahildeki eşsiz Adalar manzaralı bir diğer projesi Referans Kartal Kordonboyu'nun da konut fuarında tanıtımı yapılıyor.  Kiler GYO ve KİPTAŞ ortaklığıyla inşa edilecek ''Referans Bahçeşehir'' projesi, Bahçeşehir'in merkezinde yükselecek. Emlak Fuarı'nda tanıtılan proje 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...