'Bizim' ve 'Şok'la büyüyecek

'Bizim' ve 'Şok'la büyüyecek

Ekonomi Haberleri

Yeni mağazalar açmaya devam edeceklerini belirten Yıldız Holding Başkan Yardımcısı Karakaş , “Yatırımlarımız hız kazanacak” dedi

Yıldız Holding'de perakende şirketlerinin cirosu, toplam grup cirosunun yüzde 30'una ulaştı. Tüketiciye yakın olmak ve servis kalitesini artırmak adına perakende sektöründe büyümeye devam edecekleri mesajını veren Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Cem Karakaş, yeni mağazalar açacaklarını söyledi. Karakaş, "Bizim Toptan çatısı altında Türkiye'de B2B alanında bir ilk ve tek olan franchising oluşumunu kurduk. Bizim Toptan, franchising sistemine dahil olan 240 iş ortağına mal tedariği sağlayarak bu sistemi başarı ile geliştiriyor. Şok Marketler ise, market kanalında büyümesini sürdürüyor. Mağaza sayısında 2.800'e ulaştık, önümüzdeki dönemde mağaza yatırımlarımız hız kazanacak. Yıldız Holding olarak bu alandaki mevcudiyetimizi iş modellerimizi iyileştirip geliştirerek ve yeni mağazalar açarak sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. Yıldız Holding Perakende Grubu Başkanı Mustafa Yaşar Serdengeçti de Bizim Toptan'ın halka açık bir şirket olarak borsada işlem gördüğünü, Şok'u da önümüzdeki yıllarda borsaya açmayı planladıklarını bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...