Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çeyrek altın fiyatı tepetaklak!

Çeyrek altın fiyatı tepetaklak!

Ekonomi Haberleri

Altının ons fiyatı düşerken, dolar/TL`nin de 2.88`e çekilmesiyle çeyrek altın 163 liraya geriledi.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) aralık ayı toplantısında faiz artırımına gideceği beklentilerinin güçlenmesi altın üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor. Altının onsu bugün 1.086'ya kadar gerilerken, yurt içinde de çeyrek son 2 günde 3 lira birden düştü.


Saat 16:00 itibariyle altının onsu yüzde 0.21 düşüşle 1.087'den işlem görüyor. Yurt içinde ise gram altın Kapalıçarşı'da 101 liradan satılırken, pazartesi günü 166 liradan satılan çeyrek altın, bugün şu saatlerde 163 liradan satılıyor.


'GRAM ALTIN 95 LİRAYA GERİLEYEBİLİR' 


ALB Forex Yatırım Uzmanı Volkan Kuğucuk ons altın gerilerken dolar/TL'nin de düşüşe geçmesiyle gram altının 100 lira seviyesine kadar gevşediğini belirterek "2 değişken de düşmeye devam ederse gram altında aşağı yönlü seyir sürebilir" dedi.


Altının onsunun 1000 dolara kadar gevşemesi durumunda gram altının 95 liraya gerileyebileceğine dikkati çeken Kuğucuk, çeyrek altının da bu durumda 155 liraya kadar çekilebileceğini söyledi.


YATIRIMCIYA UYARI: KENARA ÇEKİLİP İZLEMEKTE FAYDA VAR


Kuğucuk ayrıca, yatırımcıya şu uyarıda bulundu: "Gram altın fiyatları hem ons hem de dolar/TL'nin dalgalanmasıyla sağlıklı fiyatlanmıyor. Bu nedenle altın almak ya da satmak isteyenlerin bir müddet daha kenara çekilip olanı biteni izlemesinde fayda var" dedi.

Uzmanpara

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...