Rusya, Türkiye'ye tur satışlarını yasakladı!

/ Kaynak: DHA
Rusya, Türkiye'ye tur satışlarını yasakladı!

Ekonomi Haberleri  / DHA

Rosturizm Başkanı Danışmanı, Rosturizm'in yetkili makamlardan Tunus ve Türkiye'ye tur satışlarının yasaklanmasına ilişkin talimat almadıklarını bildirdi

Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) Başkanı Danışmanı Svetlana Sergeeva, Rosturizm'in yetkili makamlardan Tunus ve Türkiye'ye tur satışlarının yasaklanmasına ilişkin talimat almadıklarını bildirdi. Daha önce basında 6 Kasım'da Mısır'a uçuşların durdurulmasının ardından Türkiye ve Tunus başta olmak üzere diğer ülkelere yasak getirilebileceği haberi yer almıştı. Sergeeva şu açıklamayı yaptı: "Rosturizm bazı ülkelere tur satışlarının durdurulması gerektiğini bildiren yetkili makamların talimatlarına çok dikkatle yaklaşıyor. Hatırlatmak istiyorum ki, yasalara göre bunu Rusya Dışişleri Bakanlığı, İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisi (Rospotrebnadzor), Federal Güvenlik Servisi (FSB) ve Acil Durumlar Bakanlığı yapabilir. Bu organlardan bize hiçbir talep ulaşmadı. Rusya ve Mısır arasındaki seferlerin durdurulması turizm sektörüne çeşitlendirmeye gidilmesine ve iç turizme öncelik verilmesi gerektiğine ilişkin sinyal verdi."

Ekonomi
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...