Bilgine de kampanyana da Bonusflaş ile ulaş

Bilgine de kampanyana da Bonusflaş ile ulaş

Ekonomi Haberleri

'Bonusflaş' uygulamasıyla kampanya takibi, kart bilgileri, limit artırım talebi, mobil ödeme gibi işlemler tek platform üzerinden, hızlıca yapılacak

Ö. Faruk Bingöl İSTANBUL
Garanti Bankası'nın kredi kartı Bonus, tamamen "müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak" için kredi kartı sektöründe bir ilk olan "BonusFlaş" mobil uygulamasını kullanıma sundu. iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabilen uygulamayla; kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi işlemler tek bir platform üzerinden, çok daha hızlı şekilde gerçekleştirilecek. Kullanıcılar tercih ettikleri kampanyaya tek bir dokunuşla katılacak, güncel harcama, kalan limit, kazanılan bonus gibi bilgileri anlık görebilecek. Böylece kampanyalara katılmak için yaygın olarak kullanılan "SMS ile kod gönderme" de tarih olacak. BonusFlaş uygulaması yüklü kullanıcılar, internet alışverişlerini, cep telefonları üzerinden sadece şifre girerek yapabilecek. Ayrıca temassız POS özelliği olan üye iş yerlerinde, kartlarını cüzdanlarından çıkarmaya gerek olmadan, cep telefonlarıyla ödemelerini gerçekleştirebilecekler.
BonusFlaş'ın lansman toplantısında konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, "Teknolojideki hızlı gelişmelerle birlikte bankacılık hizmetleri de aynı hızla dijitalleşirken, biz de müşterilerimize her alanda, beklentilerinin ötesinde, hayatlarını kolaylaştıran, zamandan ve mekândan bağımsız ürün ve hizmetler sunmak için çalışıyoruz. Kredi kartı müşterilerinin hayatına önemli kolaylıklar getireceğine inandığımız bu uygulamayla, Bonus'un ayrıcalıklarını cep telefonlarına taşıdık" dedi. Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç ise şunları söyledi: "Garanti kartları ile saniyede 250 ve yılda 1 milyar adet işlem gerçekleşiyor. Bonus kart müşterilerimiz yılda 23 milyon adet kampanyaya katılıyor. E-ticaret harcamaları Türkiye'de 1 milyar TL'yi aştı. Bir yıl içerisinde BonusFlaş uygulamasını aktif olarak kullanan 1 milyon kişiye ulaşma hedefimiz var. İlk etapta BonusFlaş'ı sadece Garanti müşterileri kullanacak. Bonus'u kullanan diğer bankalarla görüşmeler sürüyor."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...