Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BTK, fatura üst sınırı getirecek

Düzenleyen:
BTK, fatura üst sınırı getirecek

Ekonomi Haberleri

Kullanımı her gün artan iletişim hizmetlerine yeni düzenleme geliyor.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), abonelerin yüksek faturalarla karşılaşmasının önlenmesi, fatura tutarlarının kontrol edilebilmesi imkânını sağlayıp abone bilgilendirmelerinin etkin şekilde gerçekleştirilmesini amaçlıyor. BTK'nın diğer bir çalışması da sınırsız internet kullanımında adil kota belirlenmesini sağlamak olacak.
ABONELİK FESHİNE KOLAYLIK
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 52. maddesi ile getirilen, abonelik feshinin mesafeli olarak da yapılabilmesi için yönetmelik ve BTK teklifi hazırlanacak. BTK ayrıca ortak baz istasyonu yönetmeliği de hazırlıyor. Özellikle nüfusu 10 binin altında olan tüm yerleşim yerleri ve otoyollar, hızlı ve yüksek hızlı tren hatları, bölünmüş kara yolları, tüneller ile konvansiyonel tren hatlarında yeni kurulacak anten tesislerinin telsiz erişim şebekesi paylaşımına imkan verecek şekilde kurulması sağlanmış olacak. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...