‘En Sorumlu’ lider Güler Sabancı

Düzenleyen:
‘En Sorumlu’ lider Güler Sabancı

Ekonomi Haberleri

Sabancı Holding sosyal sorumlulukta birinci seçilirken, Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı da 9'uncu defa 'En Sorumlu Lider' unvanı aldı

Türkiye'de şirketlerin esas faaliyet alanlarının yanı sıra sürdürdükleri sosyal sorumluluk projelerinin değerlendirildiği yarışta, Sabancı Holding 11'inci defa öne çıktı. Capital'in 2004 yılından bu yana gerçekleştirdiği "Sosyal Sorumluluk Liderleri Araştırması" sonuçlarına göre halk nezdinde, Sabancı Holding 11'inci kez "birinciliğe" layık görülürken, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı da 9'uncu defa "en sorumlu lider" seçildi. Araştırmayı değerlendiren Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, "Bu sonuçlar gösteriyor ki Sabancı, Türkiye'nin en itibarlı ve güven duyulan markalarının başında geliyor" ifadesini kullandı. Sadece pazar payı için değil, aynı zamanda gönül payı için de çalıştıklarını, kurumsal vatandaşlık yaklaşımlarını, Sabancı kültürünün en temel unsurlarından biri haline getirdiklerini söyleyen Güler Sabancı, şunları söyledi:
"Kuruluşundan bu yana Sabancı Vakfı olarak, 120'den fazla kalıcı eser, gençlerin eğitimine katkı için 42 bin 500'ün üzerinde burs, 1000'i aşkın ödül, Hibe Programları kapsamında 119 projeye, 11 milyon lirayı aşkın destek ve bunların yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanında yürüttüğümüz çeşitli programlarımızla milyonlarca hayata dokunduk. Gerek yurt içindeki paydaşlarımızla gerekse de Birleşmiş Milletler’den Avrupa Vakıflar Birliği’ne uluslararası platformlarda kadın, genç ve engelli haklarının savunuculuğunu üstlendik. Ayrıca Topluluk şirketlerimiz aracılığı ile de toplumun ihtiyaçlarına el uzatmak için sayısız projeyi hayata geçirdik."

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...