Walt Disney Teknosa'ya taşındı

Düzenleyen:
Walt Disney Teknosa'ya taşındı

Ekonomi Haberleri

Teknosa, 31 ildeki 71 Teknosa mağazasında Disney Collection ürünlerinin satışına başladı

Ekonomi Servisi 
Teknosa, The Walt Disney Company çatısı altındaki Disney Collection ürünlerinin satışına başladı. Türkiye genelinde 31 ildeki 71 Teknosa mağazasında, 100-150 metrekarelik özel alanlarda satışa sunulan Disney Collection ürünleri arasında oyuncaktan kıyafete, peluştan kırtasiyeye, kostümden ayakkabıya, 6 farklı ana kategoriden 300’ü aşkın ürün çeşidi yer alıyor. Walt Disney ile iş birliği kapsamında 10 milyon lira yatırım yaptıklarını ve mağazalarında 150 kişiyi istihdam ettiklerini belirten Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, “Hedefimiz, teknoloji ve eğlence ürünlerinde herkes için ‘tek adres’ olmak. Ailenin her yaştan üyesi Teknosa mağazalarına girdiğinde ihtiyacı olan veya istediği tüm teknoloji ve eğlence ürünlerini bulabilecek. The Walt Disney Company ile yaptığımız iş birliği ile tüm ailelere özel bir deneyim yaşatacağız” diye konuştu. Disney Collection ürünlerinin ABD ve Meksika’dan sonra Teknosa ile Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde ilk defa Türk tüketicilerle buluştuğunu belirten Walt Disney Company Türkiye, İsrail, Yunanistan, Malta ve Kıbrıs Ülke Müdürü Giovanni Mastrangelo da bu iş birliğinin The Walt Disney’in Türkiye pazarına olan inancının bir göstergesi olduğunu söyledi. 
Yaş sınırı 2’ye indi 
Disney Collection ürünleri ile birlikte her yaştan aile bireyini mağazalarında ağırlamayı hedefleyen Teknosa bu iş birliği sayesinde müşteri yaş sınırını da ikiye indirdi. Büyüklere son teknoloji ürünü bilgisayarlar, tabletler, saç düzleştiricileri ve su altı kameraları sunulan Teknosa mağazalarında, Mickey ve Arkadaşları, Disney Prensesleri, Karlar Ülkesi, Disney/Pixar Arabalar, Aslan Koruyucular, Oyuncak Hikâyesi ve daha birçok sevilen Disney kahramanları da küçükleri bekliyor. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...