Halil Kaftan: Farklılığı yerinde yaşamak isteyenleri bekliyoruz

Düzenleyen:
Halil Kaftan: Farklılığı yerinde yaşamak isteyenleri bekliyoruz

Ekonomi Haberleri

Alkolsüz aile oteli Selge Beach Resort & Spa Genel Müdürü Halil Kaftan; 'Farklılığı yerinde yaşamak isteyen tüm misafirlerimizi tesisimize bekliyor, tatilin verdiği huzur ve mutluluğu birlikte paylaşmak istiyoruz' dedi.

Selge Beach Resort & Spa; "Alkolsüz Ultra Her Şey Dahil Aile Oteli" konseptinde alışılmışın dışında farklılıkları, ezber bozan hizmet anlayışı ve Türkiye'nin en yüksek kapasiteli tesisi olmanın yanında; Kızılağaç Turizm Merkezinde;  yaklaşık 30 000 yatak kapasitesi seviyesine ulaşmış 15 otelin faaliyet gösterdiği bölgede de; ilk ve tek farklı konsept ile hizmet veren bir tesis olarak; ülke ve bölge turizminin ihtiyacı olan farkındalığı oluşturmanın haklı gururunu yaşıyor. 
 
Selge Beach Resort & Spa Genel Müdürü Halil Kaftan tesisle ilgili; Ülkemizde aynı konseptte hizmet vermekte olan benzer nitelikteki diğer tesislerden farklı anlayışı ile de  Türkiye'nin ilk ve tek "alkolsüz ultra her şey dahil aile oteli" olarak faaliyet gösteren ilk tesisi olduğunu belirtti. Misafirlerine sunmuş olduğu helal belgeli ürünler ile ülkemizin ve dünyanın her noktasından tatil için gelen ve alkol kullanımını tercih etmeyen, çevresinde de alkol kullanılmasından rahatsız olan tüm misafirlere sınırsız alkolsüz ürün seçeneği sunmakta olup
özellikle Sudi Arabistan, Qatar, Almanya ve Avrupa’nın bir çok ülkesinden muhafazakar ailelerin tatil adresi olduğunu söyledi.
 
EĞLENCE VE SHOWLAR ÖN PLANDA
Selge Beach Resort & Spa Genel Müdürü Halil Kaftan aynı zamanda alkolsüz Ultra her şey dahil konsept te hizmet veren benzer otellerde olmayan eğlence anlayışı ile de müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedeflemekte; her yaşa hitap eden makine ve ekipman ile donatılmış ve sınırsız eğlencenin ücretsiz olarak sunulduğu oyun salonunun yanında, ahlaki kurallar dahilinde dünyanın her yerinden ve her kesime hitap edecek farklı animasyon ekipleri ve şovları ile hizmet vermekte olduğunu, Animasyon ve şovlar haricinde özellikle muhafazakar kesim tarafından tercih edilen seçkin sanatçıların sahne aldığı konserler ile de müşterilerine unutulmaz bir tatil yaşatacaklarını belirtti.

HER KONUDA MİSAFİRLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ
Selge Beach Resort & Spa Genel Müdürü Halil Kaftan; tesis yönetimi olarak ; misafirlerimizin anket ve yorumlarda belirtmiş olduğu görüş ve önerileri dikkate alarak her dönem de ilave yenilikler ve gelişime açık olarak değişiklik ve düzenlemeler yaparak her yeni sezona bir öncekinden daha iddialı olarak hazırlanmaktayız. Sonuç olarak; farklılığı yerinde yaşamak isteyen tüm misafirlerimizi tesisimize bekliyor, tatilin verdiği huzur ve mutluluğu birlikte paylaşmak istiyoruz dedi.
 
OTEL DÜNYAYA TANITILIYOR
Selge Beach Resort & Spa Genel Müdürü Halil Kaftan; sektörün ve özellikle alkolsüz aile oteli konseptinin dünyaya tanıtılması rolünü üstlenmiş olan NCT Medya Grubu Genel Müdürü Necati Dayan’ında tesisin tanıtılmasında ve marketing çalışmalarında önemli katkılarının olduğunu belirtti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...