Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cepte sınırsız internet dönemi

Düzenleyen:
Cepte sınırsız internet dönemi

Ekonomi Haberleri

Mobil internet kullanıcıları “Vodafone Pass” ile mevcut paketlerinden herhangi bir eksilme olamadan sosyal medyada paylaşımda bulunabilecek, sınırsızca video izleyip müzik dinleyebilecek.

Ömer Temür

Facebook, Instagram, Twitter ve Youtube gibi sosyal medya kullanımlarında Vodafone kotayı kaldırdı. Kullanıcılar sosyal medyanın yanı sıra WhatsApp, Facebook Messenger üzerinden konuşarak, Spotify ve 103 radyoyu, mevcut paketlerinden herhangi bir eksilme olmaksızın sınırsızca kullanabilecek. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, GB sayma derdinin artık sona erdiğini belirterek “Hızla dijitalleşen dünyamızda kullanıcılar biten kotalarla uğraşmak, ek paket almaya çalışmak, Wi-Fi peşinde koşmak istemiyor. En özel duygu ve anılarımızı paylaştığımız, yemekten müziğe pek çok tutkumuzu yaşadığımız dijital dünyada, gigabaytların da ölçüsü olmasın istedik. Gigabayt sayma dönemini sona erdiren yeni ‘Vodafone Pass’ paketleriyle, tüm abonelerimize sınırlara takılmadan ve gönül rahatlığıyla tutkularını yaşayabilecekleri bir internet deneyimi sunuyoruz. Yeni paketlerinde, Türkiye’de ilk defa en popüler video, müzik, sosyal medya ve iletişim uygulamaları bir arada ve tarifedeki internetten yemiyor” diye konuştu.

317 MİLYON TL’LİK FAYDA 

Vodafone Red’in son bir yılına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Engin Aksoy “Son 1 yılda Vodafone Red’lilerin internet kullanımı yüzde 80 artarak aylık ortalama internet kullanımı 6 GB’a ulaştı. Bol internetli tarifeler, yurt dışında da geçerli tarifeler, yurt dışıyla yurt içi gibi konuşma imkânı, VIP transfer, havalimanında ücretsiz lounge, marka indirimleri ve aile indirimi gibi ayrıcalıklarla, son 1 yılda Vodafone Red’liler için toplam 317 milyon liralık fayda sağladık” dedi.

4 FARKLI PAKET

Dünyanın en büyük ve en popüler içerik sağlayıcılarıyla iş birliği yapılan “Vodafone Pass” paketleri 4 seçenekten oluşuyor. “Vodafone Pass İletişim” paketiyle WhatsApp, Facebook Messenger, Vodafone Call+, Mesaage+ uygulamaları; “Vodafone Pass Müzik” paketiyle Spotify dâhil 103 radyo kanalı; “Vodafone Pass Sosyal” paketiyle Facebook, Instagram ve Twitter gibi en çok kullanılan uygulamalar ve “Vodafone Pass Video” paketiyle YouTube ve İzlesene’de izlenen videolar, tarifedeki internetten yemeyecek. Müşteriler, mevcut paketine ek olarak ayda 6 liradan başlayan fiyatlarla dilediği paketi kullanabilecek. Ayrıca Red 10, Red 15 ve Red 20 olmak üzere 3 farklı seçenekten oluşan yeni Vodafone Red tarifeleriyle, ayda 59 liradan başlayan fiyatlarla 20 GB’a kadar mobil internet ve 4.000 dakikaya kadar konuşma imkânı sağlanacak.

"HER ŞEY DAHİL PASAPORT" 103 ÜLKEDE

Vodafone, “Her Şey Dâhil Pasaport” hizmetini de yeniledi. Buna göre Vodafone Red’liler, yeni “Her Şey Dâhil Pasaport - Dünya” hizmetiyle, tam 103 ülkede tarifelerindeki tüm içe-riği tıpkı Türkiye’deymiş gibi kullanabilecek. Aboneler, yeni eklenen 59 ülkede günde 34,90 liraya, diğer 44 ülkede ise günde 14,90 liraya bu hizmetten yararlanabilecek.

1 MİLYAR TL YATIRIM

Son 10 yılda yaptıkları yatırımın 20 milyar liraya ulaştığını anlatan Aksoy “Geçtiğimiz yıl yaptığımız yatırım, 1,2 milyar lira. Önümüzdeki yıl da 1 milyar liranın üzerinde yatırım planlıyoruz. Bunun hemen hemen tamamı altyapıya gidecek” ifadelerini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...