Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Savunma sanayiinin devleri Katar’a hazır

Savunma sanayiinin devleri Katar’a hazır

Ekonomi Haberleri

Türk savunma sanayii, sahadaki başarısıyla adından söz ettiren kara, hava ve deniz platformlarıyla Katar’ın başkentinde gerçekleştirilecek Doha Uluslararası Deniz Savunma Fuarı ve Konferansı’na (DIMDEX 2018) çıkarma yapacak.

DIMDEX 2018’in altıncısı, 12-14 Mart’ta Doha’da Katar Ulusal Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad es-Sani’nin himayelerinde icra edilecek olan organizasyona, 180’in üzerinde firma, 380 resmî heyet, 40 ülkeden “millî katılım” ve 90 ülkeden katılımcı bekleniyor. 2010’dan bu yana fuara 4 kez katılım gösteren Türkiye’nin millî alanının büyüklüğü ise 2 bin 413 metrekareyi bulacak. Çok sayıda yerli ürünün sergileneceği fuarda, özellikle Nurol Makina’nın Ejder Yalçın 4x4 Zırhlı Muharebe Aracı, Baykar Makina’nın silahlı insansız hava aracı (İHA) Bayraktar TB2 ve Yonca-Onuk’un MRTP bot ailesi ürünlerinin ön plana çıkması bekleniyor. Son olarak DIMDEX 2016’da Yonca-Onuk ile Katar Deniz Kuvvetleri Komutanlığı arasında 41 milyon avro değerinde sözleşme imzalanmıştı.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...